Pink Poison

PINK POISON

NMPP
Тип Албум
Изпълнител Никки М.
Дата на реализация Mediafire   30 Юли 2014
iKruchma (SoundCloud)   01 Август 2014
Жанр Боп
Deluxe версия N/A
Сингъли от албума Краката Горе
Реализиран на: 27.06.2014
Вещица
Реализиран на: 27.07.2014
C.U.M (Никки М. feat. Рири Риенне)
Реализиран на: 01.08.2014

mf
Изтегли от MediaFire

„Pink Poison“ е първият пълен албум на певачката Никки М. Реализиран е на 30 Юли 2014, почти месец след реализацията на предишното ѝ EP „The Pink Flop„. Записан е в студиата на Ka$hon Entertainment и ПРИЗМА РЕКЪРДС. Съдържа 12 песни и един ремикс.

Процес на запис и реализация

Първата записана песен от албума е „#МЕТАЧКА“. Първият сингъл от албма е „Краката Горе“, реализиран 9 дни след премиерата на последния сингъл от „The Pink Flop“. Въпреки надеждите на Никки, песента не се прочува много. Въпреки това заема #2 на Billboard ChalgaBG чартовете и става първата най-високо заела позиция песен на Никки. Решена да не бърза със сингълите, певачката пуска песента „Вещица“ като втори сингъл от албума месец след първия сингъл. Песента става най-известната песен на певачката и в нейна чест тя кръщава феновете си на нея – „Вещици“. Албума става един от най-известните в Монтана, след реализацията на парчето „C.U.M“ с участието на Рири Риенне. След това, почти за 3 дни са записани всички останали песни в албума.

Изпълнение и постижения

„Pink Poison“ става един от най-скандалните албуми в Монтана. Никки записва голяма част от песните пияна, но въпреки това се крепи за формалността си. Клипът на песента „Краката Горе“ е най-скъпоструващият проект на певачката до турнето ѝ „The Pink Tour„. Албума продава над 30 копия.

ТРАКЛИСТ
НОМЕР В АЛБУМА:
ПЕСЕН:
 1 Тялото Ми Обладай
 2 Вещица
 3 Трябва Да Го Направим
4
Дама На Парче (Пази Се За После)
5
Садо + Мазо (Антракт)
6
Наркотик
7
#МЕТАЧКА
8
Динамита Си В Мен Взриви
9
Курва (Интро)
10
Розова Отрова
11
Краката Горе
12
C.U.M (feat. Рири Риенне)
13
The Pink Flop + Pink Poison Megamix

 

СТАТИСТИКА И СЕРТИФИКАТИ
Сваляния 37 (1xЗлатен)
 Слушания N/A

Вашият коментар